Boemlauwe #LL09 impressie


Pannenkoekteflon is voor mietjesvintage voedselmaakt van elke peppi een kokkiheel weinig, voor heel veelwat?leuke camerafunctiejammie!voorafgaande nog even naar de mickyD's nachts leek dit een heel leuk idee

In weerwil van het beeld dat blijkbaar onder zijn lezers leeft van een burgerlijke en saaie meneer Wateetons slenterde hij het afgelopen weekend heel hip met 55.000 oh-zo-niet-saaie-tieners over het flexe Lowlandsterrein in Biddinghuizen. Daar luisterde hij wat hippe bandjes, lag dope te zijn in het gras, danste des nachts op de boemlauwste tracks en deed meer hééle coole dingen.

En hij liep een griepje op. Misschien heeft u toch wel gelijk.

  1. 4
    Moeder Wateetons

    Meneer, blijft u heel ver uit de buurt van Mevrouw en Dochter Wateetons?
    En ook uit de buurt van de keuken? Hoe moeilijk wellicht?
    Laat de voorverpakte maaltijdsalade’s maar aanrukken, Mevrouw en Dochter zijn mij lief, heel lief.

Geef een reactie