De eerste NL underground boerenmarkt


16 mei in Amsterdam: de eerste Nederlandse underground boerenmarkt. Een plek waar alle culinaire hobbyisten en Vinex-jagers hun eigengemaakte waar kunnen aanbieden. Eindelijk de wereld laten proeven van het geheime jamrecept van je oma, je borrelende kimchi, je zelfgestookte drank of zelfbeschimmelde kaas. Hoe cool is dat? Of hoe suf is dat? Wordt het  hip-yupperig-sanfran-eko-underground-wildplukwijzeresque of toch meer bingo- boerenbontje -kleigrond- opbrengstengaatnaarhet werkvandebroedersdiakenen -rommelmarkthardinxveld-giessendamstyle?

Meneer wil het wel meemaken. Hij gaat er ook staan. Met zijn worsten.  En zijn rollende biceps, waar u voor een stuiver aan mag voelen.

  • 16 mei: 1e NL underground Boerenmarkt
  • een initiatief van Marjan Ippel (Talkinfood) en  Downtown75
  • meer info en aanmelden: www.talkinfood.nl

Geef een reactie