chocobonanza


Nounou mensen, het was met weekje wel. (/wimkan). Na het onfortuinlijk vertrek van Swiss Noir uit de schappen en meneer’s leven zag hij het even niet meer zitten. Gelukkig was daar de ontdekking van het #citroenijsjemeteenstokvandrop die hem er weer bovenop hielp. Die verfrissende citroengeur (met DROP!) in zijn hersenpan gaf ook ruimte voor het besef dat er misschien wel meer, en lekkerder, in het leven is dan Swiss Noir. Meneer bestelde daarom een fijn pakket chocolade van Chocoweb. Ook kocht hij, omdat hij toch meer een lidllurker is dan een webwinkelwandelaar, drie verschillende repen, nog niet eerder geproefde, 72%+ supermarktchocolade. Veel nieuwe mogelijkheden dus. Met het aller-, allerhetwasmehetweekjewelste was de verrassende aankomst van maar liefst twee (!) plakken Swiss Noir, ingezonden door twee lezers, Arden en Nurb. Die van Nurb was zelfs prachtig huisvleiterig ingepakt, en bevatte (je zal er om verlegen zitten) een cursus Twents.  Nu heeft meneer zijn baseline-chocolade en kan het grote proeven en vergelijken aanvangen.

Wat wordt de Wateetons huis-choco? Let the games begin!

 1. 1
  Harrie

  Die Meneer toch, zomaar sjokela in de brievenbus.
  Als ik zijn adres zou hebben zou ik ook een reep Tobago voor hem meenemen en opsturen.

  Maar wat ik me nu afvraag; waarom schermt Meneer zijn eigen adres af en zet hij dat van de afzender pontificaal in beeld? Want nu weten we dus dat dáár chocolade te halen valt 🙂
  Of zouden Meneers fans daadwerkelijk hun laatste repen hebben opgestuurd …

 2. 2
  Meneer Wateetons

  Harrie,
  Hersteld. Foutje.
  Meneer ontvangt zeer graag een Tobago. Hij is wel benieuwd geworden. Email met adresgegevens ligt in je postvak.

 3. 4
  Harrie

  Soms is Meneer net een mens. Of dat nu geruststellend of desillusionerend is weet ik nog niet :mrgreen:
  Maar beloofd is beloofd, van de eerstvolgende rit naar Duitsland zal ik niet wederkeren zonder Meneers reep sjoko.

Geef een reactie