De voordelen van het meneerschap


Meneer zijn heeft vele voordelen. Ik noem u slechts de dagelijkse goedkeurende blikken op zijn rollende biceps, de naakte vinex-vrouwen die zich dientengevolge met klikos tegelijk op hem werpen, en het feit dat mevrouw Wateetons hem inmiddels niet meer slaat als hij dit soort dingen schrijft.

Een nieuw voordeel diende zich gisteren met een rinkelende voordeurbel aan. Eén voordeel? Wat zeg ik, drie! Gigantische dozen vulden de wateetonswoonkamer.  Gigantische identieke dozen. Met, zo bleek bij open maken, gigantisch identieke inhoud. Drie stoere keukenmachines. Voor meneer Wateetons van meneer Philips. Om proberen kapot te maken. Binnen 15 jaar.

Dat laat meneer zich geen drie keer zeggen.

  1. 4
    Yvonne

    Wat heeft meneer precies gedaan om zo rijkelijk beloond te worden door Philips? Is zulks ook haalbaar voor de 50% van de mensheid die geen ‘meneer’ is en dat ook nooit zal worden? Bestaat er een handleiding voor?

    Verder sluit ik mij aan bij Sjoerd.

Geef een reactie