Het kerstmenu van Wateetons


Daar is hij dan. Het kerstmenu van meneer Wateetons. Hij heeft er lang op gepuzzeld, maar het was het waard. Een plaatsje in de Michelingids lijkt hem gepast. En volgend jaar zijn eerste ster.

Komt ‘ie dan:

Amuse:
Portobello farcis

Vooraf:
Paté aux Noix

Hoofdgerecht:
Gratin aux Champignon des bois et truffes
et

Petites pommes de terre rondes Roseval avec pelure
et
Médaillons de sanglier au marinade de grande veneur

Wijn:
Veldehermoso
Crianza 2007

Nagrecht
Coulant de chocolade

Koffie:
Nespresso
et
Bonbons de chocolate pralinés

Klik voor ingrediënten, foto’s en gedetailleerde bereidingswijze.

 1. 2
  Veelkantie

  Lekker hoor, gevulde Portobello, walnoot paté, Wilde Paddestoel gratin, geschilde rode aardappeltjes, In jachtsaus gemarineerde wilde zwijn medaillon, Chocolade fondue na, en een afsluiter van koffie met een bonsbon. Eet smakelijk!

 2. 6
  Harrie

  Ik kom net terug van mijn eigen Kerstdiner en ik zeg bwoehahaha: hi-fucking-larisch!

  Bij het lezen van de post maakte ik me echt even zorgen om pretenties enzo … maar de foto neemt mijn zorgen compleut weg :mrgreen:

  Dankudankudanku, en een heul sappige Kerst voor de hele familie Wateetons gewenst!

 3. 7
  Harrie

  En nu ben ik weer op weg naar alweer mijn tweede Kerstdiner en maak me toch een beetje zorgen … Ik bedoel, Meneer zal toch niet echt …? Ik bedoel, niet eens een stukje zelfgedraaide wors …? He-le-maal *niets* zelfgemaakt, maar alleen van de super gegeten …?

  Ik kan het niet geloven … Meneer, zeg me dat die foto het karretje van iemand anders betreft!

 4. 10
  Veelkantie

  Is al zo oud als het maar kan hoor Jeroen! Zelfs grotbewoners sleepte hun vrouwen aan het haar mee naar de kant en klaar dino-grot (vulkaan) tijdens de euh… tja wat eigenlijk? Ze hadden toen nog geen kerst en jezus was nog niet eens god of zijn zoon of de heilige geest of geen van drie. Nou ja, je snapt het. In de donkere dagen voor de evolutie van de Wateetons vinex-jager.

Geef een reactie