Klaar

Klaar


Het is gedaan. Klaar, volbracht, af en op. Het Grote Worstboek Zonder Titel ligt bij de uitgever. Verwacht het half oktober, fraai geïllustreerd  door Tijs Koelemeijer, in de winkel en op uw aanrecht of nachtkastje.

En nu gaat meneer eens even heel hard wat anders doen dan worst maken.

 1. 3
  chester

  Gefeliciteerd met het boek, ik hoop dat het snel half oktober word, dan heb ik weer een goed boek erbi.

  komt er binnenkort ook eentje over kaas of alcohol, dat zou helemaal te gek zijn.
  Ga zo door :-)j

 2. 5
  pazz

  Als het net zo’n leuk boek is als het vorige, reserveer ik een plek in mijn boekenkast. Maar zelf worst maken, daar ben ik nog lang niet aan toe. Eerst nog het proces van de homemade cider, augurken, marmelade en rumtopf onder de knie krijgen.

Geef een reactie