Iedere. Fukking. Keer.

Iedere. Fukking. Keer.


Wat doe ik niet goed?

 1. 3
  Marloes

  Je eet het niet snel genoeg op (eind juni geoogst toch?). En dat hangen lijkt me ook niet geweldig. Volgens mij is het beter om een courgette liggend te bewaren.

 2. 4
  thanatosti

  Volgens mij rot het uiteinde weg als de courgette (of eigenlijk de vrouwelijke bloem waaronder de courgette bloeit) niet bevrucht is. Je moet ook mannelijke bloemen in bloei hebben. Dat zijn de bloemen op lang dunne stelen.

  Eventueel kun je met een wattenstaafje wat plantensex simuleren als je luie bijen/hommels in de buurt hebt.

 3. 5
  Calhovin

  Geen idee, maar vervelend! Wat het ook is, graag hier mededelen, mijn courgettes hebben hier soms ook last van. Het is zeker niet zo dat je ze te lang aan de plant laat, bij mij gebeurt het rustig al bij een cm of 8 aan vrucht 🙁

 4. 9
  patricia

  hoi! courgette bloemen zijn lekker!!! afsnijden, spoelen, droogdeppen. in een papje van bloem, ei, scheutje bier dompelen en in hete olie lichtbruin bakken. meteen oppeuzelen!!! =)

Geef een reactie