Oproep: aapje


Op 22 september ligt ‘Over Worst’ – Sjoerd Mulder’s en Meneers nieuwe boek – bij de boekhandel. Het gaat over het zelf maken van bier. Het handboek omvat naast heel veel informatie, handige lijstjes en snedige grappen, een supermarktworstgids met daarin deskundige beoordelingen van alle in de Nederlandse supermarkt verkrijgbare droge worsten. Zo kom je altijd thuis met een lekkere worst, of in ieder geval niet met een hele vieze.

En wat zou het nu leuk zijn als we die supermarktworstgids in een eenvoudige iphone en/of android app konden gieten. Gewoon om weg te geven, aan jullie, de mensheid. Zodat je niet elke keer ons lijvig boek in je boodschappenmandje door de supermarkt hoeft te sjouwen. Want wij houden van jullie.

Maar, meneer kan niet programmeren. En Sjoerd kan al helemaal niks.

Jij wel? Laat wat van je horen: meneer@wateetons.com.

We hebben er geen geld voor over, maar wel kennis. Meneer of Sjoerd komt als dank graag een workshop worst maken bij jou thuis geven.

 

 1. 4
  paulusfranciscus

  @PaulO: Dat valt niet te verbeteren. Een handboek getiteld “Over Worst”, en dan door de auteur verklaard krijgen dat het over bier gaat.

  Puur Kamagurka.

 2. 6
  Yvonne

  Misschien verklapt Meneer zijn volgende project per ongeluk… waar het hart vol van is, stroomt de mond van over.
  Zelf maken van bier – ik ben VOOR! Ook dat boek ga ik kopen.

 3. 7
  chester

  @ Yvonne :
  Dat is inderdaad een goed idee van meneer, Gevolgdt met een boek over kaas maken, Dan is er weer wat ruimte in mijn boekenkast gevuld met echt leeswerk over eten en drinken.
  (Als die 2 boeken uitkomen, die ga ik dan ook halen uiteraard.).

  Ben zowiezo al benieuwd over het boek “Over Worst.”

 4. 9
  chester

  @ Zuster Wateetons Medior :

  het was niet echt een grap, het zou wel leuk zijn als hij misschien in de toekomst deze boeken schrijft met sjoerd.

 5. 10
  Joris Vechter

  Heb het vrijdag op een bbq van app-bouwers eens in de groep gegooid: ik had beter kunnen roepen dat ik verkleed als opblaasschaap Engelse vrijgezellenfeestjes af loop om te collecteren voor de Bond voor Overspannen Veganisten.

  Niemand zag het nut in van een cursus worstmaken. Een iemand riep dat ie het al kon: “gewoon, je doet je vlees in zo’n gromble-ding (letterlijke woorden), en perst het in een velletje. hartstikke makkelijk.
  En droge worst dan, vroeg ik? Maar toen was ik ze al kwijt, want Google+ moest worden afgezeken.

 6. 11
  Gijsbert

  meneer, wat erg, “Niemand zag het nut in van een cursus worstmaken.” Hoezo geen interesse?? had zeker interesse maar kon het toen nog niet maken. Meneer was te vroeg, meneer loopt natuurlijk altijd voor op de nieuwste hypes. Wil meneer nog steeds? Heb nu de kennis wel. Niet zelf natuurlijk, maar wel van iemand die ook worst wil maken.

Geef een reactie