‘Over Worst’ – Boekpresentatie op 24 en 25 september

‘Over Worst’ – Boekpresentatie op 24 en 25 september


Het  komt, het komt. Het worstboek dat alle andere worstboeken overbodig maakt. Al was het maar omdat er geen andere Nederlandse worstboeken bestaan. ‘Over Worst’. Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder schreven het, en u kunt het lezen!

Maar wat is een nieuw boek zonder presentatie? En wat is een boekpresentatie zonder festival? En wat is een boekpresentatie met festival zonder jullie? Nou, nou?! Wat dan?! Precies. Daarom geeft meneer de boekpresentatie die alle anderen overbodig maakt: een festival. Een heel weekend lang. Je schrijft per slot van rekening maar twee maal een boek. En u bent welkom. Allemaal! Om gewoon gezellig langs te komen, uw kinderen met meneer op de foto te zetten, een willekeurig boek te kopen, een handtekening op uw worst te krijgen of een workshop worst maken te volgen.

Maar omdat u misschien niet langer dan een uur of acht a tien naar meneer wilt kijken heeft hij gezorgd voor meer culinair vertier. Zoals  het Margaritaijs van de Eetschrijver. Of een minicursus bierbrouwen, knutselen met eetbaar papier of eten uit de natuur. En wat dacht u van de keuken van het ongewenste dier, met insectenbitterballen en ganzenkroketten. Er is kunst. Dingen voor kinderen. En het blijft twee dagen droog.  WANT ZO IS MENEERRRRR! (en Sjoerd is op vakantie).

Dus kom dit weekend langs op het 48-uurs-marathon-boekpresentatie-festival van ‘Over Worst’ !

24 en 25 september 2011
Culinair Festival Smaakexplosies
Hembrugterrein, Hemkade 18, Zaandam

(oh, eh, op zaterdag  tussen 14:00 en 16:00 is meneer eventjes niet beschikbaar, dan presenteert hij het boek aan de pers. Dan zal ook het eerste boek overhandigd worden aan niemand minder dan Fredie Beckmans, van de legendarische Worstclub.)

 

 1. 2
  Alex Rijvers

  Had graag willen komen, helaas verhinderd
  maar waar kan ik het boek bestellen, ben al bij twee
  boekhandels geweest.
  Deze konden mij helaas ook niet met
  het opgegeven ISBN nr (9789048809912) verder helpen.

  gr Alex.

Geef een reactie