boodschappen, uit eten, van alles |

Caulils in de finale Beste Specialiteitenwinkel

U kent hem vast, Maarten van Caulil van delicatessezaak Caulils in de Haarlemmerstraat. Meneer kwam er al voordat  hij wist dat Maarten écht Caulil heette en voordat meneer zich Wateetons noemde. U kent hem waarschijnlijk van de twitters, of van het allerallerleukste socio-culinaire initiatief van Nederland, van de vele proeverijen in zijn winkel of anders van de worstworkshops die wij samen organiseerden. En binnenkort kent u Caulils misschien wel als Beste delicatessenwinkel van Nederland. Want van deze competitie heeft hij inmiddels de finale bereikt.  Vier concurrenten scheiden hem slechts van de winnaarspositie. Vier ongetwijfeld goede concurrenten, met mooie winkels, vakkennis en een fijn assortiment. Daar twijfel ik niet aan. Maar om met de grote filosoof Huisman (1951 – …) te spreken: “… zoals bij elke wedstrijd, kan er maar één de winnaar zijn”.   En meneer stemt voor Maarten. Of eigenlijk niet. Want er valt niks te stemmen. Een vakjury velt het oordeel en zo hoort het misschien ook wel. Maar u kunt wel uw steun betuigen, op Maarten’s facebookpagina, door te twitteren of door zijn winkel te bezoeken. (En doet u dat laatste dan vooral met een zonnebril op en een prominent opschrijfboekje in de hand, zodat Maarten denkt dat u één van de zes undercover proefbezoekers bent en grote vriendelijkheid en service u ten deel valt. Zoals dat bij Maarten eigenlijk altijd het geval is.)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Chips van de Week – Boundless chipotle & Lime

Deze week in ‘Chips van de Week’: Meneer Wateetons proeft Boundless chipotle & lime chips. Geactiveerde chips die goed voor je guthealth zijn? Wut? En zijn ze ook lekker?


nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
29 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

30 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

15 apr
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

16 apr
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

12 jun
Live online workshop “tempura maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

03 jul
Live online workshop “sambal maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp