Nieuwe worstworkshops op inschrijving


Wegens groot succes opnieuw in dit theater: de worstworkshop van Meneer Wateetons in samenwerking met de Amsterdamse delicateur Il Pecorino. Twee maar liefst. Het zijn workshops op inschrijving, dus ook leuk voor de soloworstmaker. Je kunt je gewoon in je eentje opgeven. Dan zorgen wij voor elf vrienden. Worst verbroedert.

Tijdens de workshop leer je, natuurlijk onder het genot van verschillende Italiaanse hapjes en een wijntje, allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami. Vervolgens wordt het geleerde in de praktijk gebracht en bereiden we in groepjes een aantal verse en droge worstvarianten. We maken er een lekkere Italiaanse maaltijd bij waar we vervolgens gezamenlijk van genieten.

Data: woensdag 30 november en woensdag 14 december
Locatie: Il Pecorino, Van der Pekstraat 40, Amsterdam (-noord)

Je bent vanaf 18.30 welkom. De workshop kost € 65 pp en is inclusief diner, drank en natuurlijk worst. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Mick Sonnefeld van Il Pecorino, (liever niet aan meneer, zo blijft het overzichtelijk). Betalen kan de avond zelf (ook met  PIN).

We worsten!

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie