Dit is de dag


14 januari 2012: de dag waarop mevrouw Wateetons verklaart liever erwtensoep uit een zak van Unox te eten dan de zelfgemaakte van meneer.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Job

  Oeps… “De gustibus non disputandum est”, maar dit is toch wel behoorlijk pijnlijk, kan ik me zo voorstellen. Hopelijk helpen Meneer’s in de sportschool gestaalde spieren hem om de rucht recht te houden in de strijd om Mevrouw’s snertvoorkeur.
  Want dit is een uitdaging, toch?

 2. 2
  PaulO

  Tijd om dhr. Wateetons recept voor erwtensoep openbaar te maken, zodat wij -de lezers- kunnen beoordelen of Mevr. wateetons gelijk heeft of een verloren zaak is …

 3. 3
  aart

  Ik moet toegeven dat ik desondanks haar opmerking behoorlijk wat bewondering heb voor het uithoudingsvermogen van mevrouw….

 4. 5
  Yvonne

  Hoe lang moet Mevrouw Meneer eigenlijk missen bij het maken van erwtensoep? Misschien kan mevrouw dat gewoon niet aan…

 5. 7
  Yvonne

  Nouja, zit ik een plausibele verklaring te zoeken die zowel voor Meneer als Mevrouw vleiend is, boort Meneer alle hoop direct de grond in. Enige oplossing: dubbelblind testen van beide soepen.

 6. 8
  Ronald

  Uweettoch dat erwtensoep de volgende dag altijd beter smaakt? Unox soep is een paar maanden geleden gemaakt, dus daar kan uw versche soep nooit aan tippen uiteraard.

Leave a Reply