Wateetons Wetenschapsnieuws: een probaat, en smakelijk, middel tegen bloedneus

Wateetons Wetenschapsnieuws: een probaat, en smakelijk, middel tegen bloedneus


Wat nou hufterig? Vlees redt levens! Of voorkomt in ieder geval moeilijk uitwasbare vlekken op je zomerjurkje. Een nieuwe studie laat zien dat een bloedneus effectief gestopt kan worden door een stuk ontbijtspek in je neusgat te stoppen. Lees er meer over op Geekosystem.

Ik kan alleen maar dromen van de medische potentie van de worst…

 

  1. 1
    Anne

    Zoals in het Koninklijk Instituut voor de Tropen ooit gezien/gelezen dat vetspek in de tropen na het scheren de huid verzacht en muggen op afstand houdt. Ook zou het gebruikt worden bij ernstige luieruitslag of whatever ze vroeger gebruikten om babys in te laten poepen.

Geef een reactie