Ah shit, de kosmos wil meneer wat vertellen

Ah shit, de kosmos wil meneer wat vertellen


“Ik ben eigenlijk nog nooit iets essentieels vergeten voor een workshop“, constateerde meneer (niet geheel van ADHD trekken vrij) afgelopen zaterdag tevreden, zijn netjes afgestreepte worstworkshop-meeneemlijstje overziend.  “Zeg dat nou niet” waarschuwde mevrouw (niet geheel van van het geloof in kosmische invloeden vrij) onmiddellijk. “Je zult zien dat je vandaag wat vergeet”. Meneer (niet geheel van superioriteitsgevoels vrij) lachte smalend doch liefdevol en vertrok met zijn molens naar Rotterdam.

Een uur into de workshop: slinger van een molen vergeten. Ah shit. Meneer is overtuigd. Voortaan klopt hij voor elke workshop af op ongelakt hout en weigert hij alle workshops onder een ladder. En zijn populaire zwarte kattenworst gaat bij deze uit het assortiment.

(Gelukkig zijn aspirant worstmakers per definitie creatieve mensen. Heel sterk ook.)

 

  1. 1
    Sander

    “aspirant worstmakers zijn per definitie creatieve mensen. Heel sterk” … en slim: met een vuist duwen op het vlees, en niet met je vingers!

Geef een reactie