15 april: een kasteellunch met meneerKomt allen tezamen, jubelend van vreugde. Meneer Wateetons zal, in navolging van onder andere Karin Luiten, Jeroen Thijssen, Gerrit-Jan Groothedde en Onno Kleyn een luisterlunch verzorgen op het prachtige Kasteel Groeneveld. De aankondiging klinkt ongeveer zo:

Een geweldige kok is hij niet, de opmaak van zijn borden is verschrikkelijk en hij weet schandalig weinig over wijn. Experimenteren, dat kan Meneer Wateetons dan weer wel, zij het met wisselende uitkomsten. Eigenlijk gaat schrijven hem het beste af, zoals op humoristische wijze op zijn blog Wateetons.com en in het onlangs verschenen handboek voor de amateurworstmaker ‘Over Worst’, dat hij samen met Sjoerd Mulder schreef. Worst, in al zijn verrassende vormen, is dan ook het thema van het door Meneer Wateetons samengestelde menu.

Dat klinkt goed toch? Kom ook!

15 april 12:30
€25 pp
Kasteel Groeneveld
Groeneveld 23744 ML Baarn

  1. 2
    Job

    Nijpend monetair ongemak verhindert helaas mijn aanwezigheid, maar ik wil het initiatief wel schaamteloos “pluggen”.
    De gekozen lokatie is zeker de moeite van een bezoek waard, en als Meneer’s oratorische kwaliteiten enigszins in lijn liggen met z’n schrijfstijl, is de entreeprijs daar al mee verantwoord. De worst in kwestie hoeft dan niet eens meer lekker te zijn, bij wijze van spreken (maar laten we wel wezen: dat is niet erg waarschijnlijk, toch?)

Geef een reactie