Worstspiratie

Worstspiratie


De vitrine van de eerste en enige slager in het eerste en enige plaatsje dat meneer bezocht lag vol met worst. Duitsland, zelfs al verblijf je in een vakantiepark, twee stappen buiten het subtropisch zwemparadijs begint het worstwalhalla.  “Alles selbst gemacht?” 2VWOde meneer. “Jawohl, von unser eigener slagerei” koeterwaalde de allervriendelijkste slagersdame terug. Behalve de salami’s, dat was een andere techniek legde ze uit. Meneer knikte geïnteresseerd. Hij besloot gewoon maar zo’n beetje alles te kopen. Behalve de salami’s natuurlijk. Van andere technieken moet hij niets hebben.

    • 2
      Meneer Wateetons

      Echt heel goed. En inspirerend, veel gebruik van gelatine ook, ga ik ook eens mee spelen. En de metworsten waren heel zacht, smeerbaar.

Geef een reactie