Wat dan, meneer, wat dan?

Wat dan, meneer, wat dan?


Blogstilte, waarvoor excuses en sorry. Meneer was in het Chinese, Foe Yong Hai en kipsaté eten. Daar komt hij nog op terug. Het stille zwijgen wekte ook verwachtingen over de aard van de recente ‘maar wat is het‘. Een extra sorry is dus op zijn plaats. Immers, geen ‘wat catharst het’, of  ‘wat ontlaadt het’, maar een teleurstellende ‘wat flauwt het’.

Meneer ontdekte bij het bouwen aan zijn pizzaoven, die overigens als weer weken stil ligt, de grijze geneugten van het beton. Oh steen zo hard, oh blok zo grauw. Hij had nog een halve liter over na het leggen van zijn vloertje. Een halve liter die niet op de rotsen verspild mocht worden maar waarmee hij zo snel niets beter wist  te doen dan er een lege yoghurtbeker mee te vullen. Een yoghurtbeker van beton. Zo zinloos, zo mooi.

Geef een reactie