ah shit |

Maar, hoe kwam het

Ja, daar sta je dan. In de parkeergarage van de Albert Heijn. Met een mes, stekend uit de voorkant van je auto. Maar hoe kwam dat?

Update
Ja, hoe kwam dat eigenlijk, meneer? Hoopte u nét dat beetje meer overtuigingskracht uit te stralen naar de voorliggende oma op de linkerbaan? Is het een ‘there, I fixed it‘-poging tot Bond’s Aston Martin? En wat doet u eigenlijk bij de Albert Heijn, was u geen Lidl aficionado? Vragen, onduidelijkheden en zulks.

De waarheid is altijd eenvoudiger. Stupider in het geval van meneer. Hij was die ochtend door dochter Wateetons (8) gewezen op zijn kapotte voorlicht. Ze wordt nog eens een hele grote. Net op een dag dat hij met de auto naar Slagerij De Wit, werk en laatavondlijke workshop moest. En één van meneer’s goede voornemen voor deze week was om geen boete te krijgen. Met nog maar drie werkdagen te gaan was hij op de goede weg. Hij opende zijn motorkap en aanschouwde de wirwar van metaal en rubber met onduidelijke functie eens rustig. Laat hem maar worstmaken. Maar toch, de lamp was snel gevonden. Die bleek met fucking tiewraps vast te zitten. Dat was dus de laatste keer dat meneer ooit zijn motorkap open doet. Maar er moest licht branden. En een paar tiewraps heeft meneer zelf ook nog wel. En een zweepje en een rubber bal. Maar dat is een ander verhaal. Een tangetje om de tiewrap los te krijgen had hij dan weer niet. Zijn garage staat vooral vol met worstworkshopmaterialen. Waaronder messen. Ha! Met behulp van een keukenmes was de tiewrap snel door. Meneer legde hem terzijde terwijl hij  probeerde de lamp los te krijgen. Na wat gewrik en gezoek had hij de kapotte lamp in de ene, maar geen nieuwe in de andere hand. Hij bleek lamploos. Klep dicht en rijden dus maar. Zonder licht en en met een loshangende koplamp. In de hoop dat er om acht uur ‘s ochtends tussen Slagerij De Wit en watwerktons een autolamp te scoren viel. Dat bleek zo. Benzinestations, bless their hearts. In de parkeergarage van de Albert Heijn WAAR HIJ ALLEEN MAAR STOND OMDAT ZIJN WERK DAAR IN DE BUURT IS waagde hij een tweede poging tot het verwisselen van zijn lamp. En daar stond hij tot zijn verbazing oog in oog met de Suzuki Alto Death Machine waarmee hij, zonder licht en met losbungelde lamp, als een ware Mad Max de A10 had geterroriseerd.

Zo dus.
En hij heeft ook geen winterbanden.

 

 

 


0 reacties op “Maar, hoe kwam het

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Kombucha reanimatie. Kun je een verwaarloosde SCOBY tot leven wekken?

Meneer Wateetons, het type dat vol enthousiasme met honderd projectjes begint om ze vervolgens weer allemaal te verwaarlozen, probeert een jaar lang uitgedroogde kombucha SCOBY tot leven te wekken.


Onsvanlife Hongarije vlog 2

Onsvanlife Hongarije vanlife vlog 2

In dit tweede Hongarije onsvanlife vlog bezoeken Arianne en Meneer twee van de vier wijngebieden van Hongarije, maakt Arianne kennis met rauwe ganzenlever, en Meneer met darmkrampen.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
02 jun
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

07 jun
Live online workshop “warm en koud roken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

05 jul
Live online workshop “fried chicken maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

11 sep
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

11 okt
Live online workshop “azijn maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

27 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

28 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend