dag 21: streaming kuikengeboorte
Live stream by Ustream

UPDATE: de stream staat uit. Meneer is, met kuikenkroost in zijn buitenverblijf op de Veluwe waar hij beperkt wordt door 3g en, vooral, een datalimiet. Zodra hij terug is (maandagavond) zet hij de camera weer aan. Dit maal op het kuikenhok.

Bekijk de geboorte van meneers kuikentjes live via Ustream en met dank aan biotarier voor de webcam. Er is er al een geboren dus die zul je zo af en toe hinderlijk door het beeld zien waggelen. Het is een gratis stream, met af en toe een reclame, sorry. En er is een beperkt aantal mensen dat tegelijk kan kijken. Nogmaals sorry. En het geluid staat uit. Behalve voor de reclame. Sorr.. Enfin.

  1. 5
    Calhovin

    Hmmm… vanmiddag zat ik naar een foto van een paar eieren te kijken, nu is de boel zwart. Ik ben duidelijk niet in de wieg gelegd voor een carrière als jonge-chickies-online-voyeur. Then again, volgens mij zijn er daar al wel een hoop van, online en offline. Maar wel benieuwd of de stream gewoon down, de eieren naar bed, of heeft de kat van meneer diens lessen ter harte genomen en is aan de stadsjacht geslagen?

Geef een reactie