Op Zoek naar de Zenuw

Op Zoek naar de Zenuw


2015-12-16 13.16.39

Een los eindje van het Cuisine Companion hakwerk. Letterlijk, want er bleek een zenuw doorgesneden waardoor meneer geen gevoel meer had in zijn vingertop. Gecombineerd met de bijzonder irritante gevoeligheid van een wild groeiende zenuw vlak daaronder recudeerde reduceerde dit het aantal bruikbare vingers aan zijn linkerhand effectief tot vier. Dus, net nu de laatste korstjes er vanaf gepulkt waren mocht de wateetons-wijsvinger weer open. Op zoek naar de zenuw, om die aan het losse eindje vast te naaien. Verdoving mensen, als het niet bestond zou het uitgevonden moeten worden. Vanaf morgen moet meneer drie weken in een spalkje en mag hij geen zware dingen tillen, waaronder sportschoolstaal. Meneer vreest met grote vreze voor de staat van zijn kaaklijn nadien.

Geef een reactie