restverwerking: suikertabletjes

restverwerking: suikertabletjes


Vooral niet te weinig poedersuiker gebruiken +3 minuten: uitgerold bladerdeeg +5 minuten: gesneden deeg + 30 minuten: suikertabletjes +30 minuten Suikertabletjes

In een restantje avond gemaakt van een restantje bladerdeeg: suikertabletjes volgens een recept van Cees Holtkamp op Foodtube.nl. Dochter Wateetons (11) voerde uit, na wederom geklaagd te hebben “dat die oude meneer niet in de camera kijkt” en de jonge meneer Wateetons keek toe, knipte en at op. Er ging he-le-maal niets mis.

Het recept in het kort:

Rol een restantje bladerdeeg zeer dun uit tot een vierkant. Bepoeder tijdens het uitrollen met bladerdeeg poedersuiker. Snij in vierkanten. Bak circa 20-25 minuten op 150 graden in het midden van de oven. Verplaats de bakplaat naar de bovenste plek van de oven en zet de oven zo heet mogelijk zodat ze in enkele minuten (niet weglopen!) mooi glanzend worden.

  1. 4
    sofort student kredit bekommen

    Hey there, exactly has become cognizant of your web site throughout Google and yahoo, and found that it must be in reality beneficial. I am going to watching belgium’s capital. I’ll enjoy should you resume this valuable in future. Most people should be taken advantage of your own publishing. Thank you!

Geef een reactie