Zure liefde roest niet

Zure liefde roest niet


zure liefde

Eens in de paar weken vertelt meneer bij BNR wat hip en happening is in de culiscene. Want dat weet hij als geen ander natuurlijk. Zelfs zonder baard. Afgelopen zaterdagochtend stond hij wederom aan de tafel van de tijdelijke radiostudio bij @samhoudplaces en vertelde tijdens FD persoonlijk On Air over, hoe kan het ook anders, fermenteren. Van yoghurt, u welbekend. In een opwelling, impulsiviteit is wel een beetje een dingetje in zijn leven, bood hij de luisteraars aan om ieder een yoghurtstarter te sturen. Nauwelijks 30 seconden na afloop van zijn item lag de eerste enthousiaste mail in de postbus en dat hield niet meer op. Zelfs vanochtend kreeg hij nog verzoekjes. De zondag stond in het teken van het maken van heel veel mooie envelopjes, heel veel mooie instructies en heel veel eetlepels Viili-yoghurt in ikea-ziploczakken (bless their soul).

Vlieg uit mijn lactovrienden, spread the zure liefde!

 

Geef een reactie