Ah shit. Die zelfgemaakte negerzoenen missen nog een beetje luchtigheid.

Ah shit. Die zelfgemaakte negerzoenen missen nog een beetje luchtigheid.


ah shit

 

  1. 2
    Jos

    Om eiwitten echt goed stijf te slaan is het van belang dat géén spoortje vet in het eiwit komt. Wit en dooier dus goed scheiden (in de dooier zit vet). Gebruik géén kunststof gereedschappen of bekkens, gebruik glas of RVS. Ontvet bekken en gereedschap met citroensap en spoel na met koud water. Niet afdrogen omdat de restanten van wasmiddel en/of verzachter ook vet bevatten. Het eiwit is stijf genoeg geslagen voor een negerzoen als je de garde uit het eiwit neemt en de punt met eiwit, die onderaan de garde blijft hangen, rechtop blijft staan als je de garde omdraaid.

    Het gaat je vast lukken! Succes!

Geef een reactie