Je kunt wél verschil maken

Je kunt wél verschil maken


txrcwqa

Je werd wakker met het nieuws dat Donald Trump tegen elke verwachting president dreigt te worden. Gespannen eet je je ontbijt. Wat staat ons te wachten, global warming, een instortende beurs, toenemende spanning tussen het westen en midden-oosten, oorlog? Je wilt iets doen! Maar je kunt zo weinig, behalve een beetje verontwaardigd tweeten en nu.nl verversen.

Alhoewel. Misschien is er toch iets. Één daad die, al is het maar voor je gevoel, een klein beetje rechtvaardigheid brengt in een onrechtvaardige wereld. Jouw bijdrage aan een betere toekomst, hoe klein ook. Eén actie, één vuist, één stem.

Stem op ‘Over Rot’ als Kookboek van het Jaar. 

Het kan nog tot vanavond 23:59 op de site van het Kookboek van het Jaar. Je zult je beter voelen. Echt waar.

(Voor de twijfelaars: Meneer Wateetons heeft er op facebook een weggeefactie aan gekoppeld. Je maakt met je stem kans op twee plaatsen voor de workshop fermenteren op 28 december. Heb je er zelf ook nog wat aan. Heel Trumpiaans eigenlijk.)

Geef een reactie