Ondertussen aan de Wateetons keukentafel

Ondertussen aan de Wateetons keukentafel


2017-01-04-15-20-07

…. wordt er alweer gewerkt aan het volgende boek: de nieuwe, geheel herziene, extra sappige lustrumeditie van de klassieker Over Worst. Het boek was al geweldig natuurlijk, maar wordt nog beter. Dare I say een Worstbijbel. Daar is jouw input voor nodig. Fouten tegen gekomen? Onderbelichte darmtypen? Vleesverwarring of zoutzuinigheid? Laat het meneer Wateetons weten en hij neemt het mee. Of niet, hij is je slaafje niet.

 1. 1
  Erik

  Wordt dit een ‘echte’ Carrera kookbijbel? Met foto’s en alles?
  Ik vind/vond het moeilijk in te schatten wanneer je vlees goed genoeg gemengd is. Ik heb het op je workshops gezien, maar alleen uit een boek is het niet zo goed op te maken.
  Misschien een goed idee om de verschillende stappen van ongemengd naar goed gemengd met foto’s te verduidelijken?

 2. 5
  Niels

  De warm roken uitleg over worst in het boek schiet naar mijn idee wat tekort. Er staat een heel ingewikkeld verhaal over temperatuur dit en niet warmer dat, en anders… is het barbecue. Maar barbecue hoeft niet het zwart verbranden boven kolen te zijn. Low en slow barbecue op 100-105 graden levert de meest verrukkelijke worstjes op (mits je op tijd in folie inpakt voor het doorgaren, anders verschrompelen ze) Maar deze manier van bereiden bestaat niet in het boek.

Geef een reactie