Dubbel veel ROTZOOI in 2017: het fermentatiefestival editie 2017 en ROTZOOI met Katz

Dubbel veel ROTZOOI in 2017: het fermentatiefestival editie 2017 en ROTZOOI met Katz


rotzooi-xl-rgb rotzooi met katz - online

Whoop whoop, we hebben nieuws!

ROTZOOI fermentatiefestival editie 2

‘De rotjongens’ Christian Weij (Verrot Lekker) en Meneer Wateetons (Over Rot) organiseren op zondag 24 september 2017 in samenwerking met Keukengeheim – culinaire evenementen de tweede editie van fermentatiefestival ROTZOOI.

ROTZOOI is geen standaard foodtruck festival. Natuurlijk kun je er lekker eten en drinken, maar ROTZOOI gaat dieper. Met een gefermenteerd drankje in de ene en een kimchiburger in de andere hand kunnen de bezoekers demonstraties en lezingen bijwonen en workshops volgen. Verder vind je op ROTZOOI een starterruiltent, en nemen koks het tegen elkaar op in de fermented foodbattle. Kortom, het wordt een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival. Blijf op de hoogte van alles rondom het festival en volg de facebookpagina Rotzooi fermentatiefestival

Wil je meer informatie of wil je deelnemen of sponsor worden aan/van het festival? Mail dan naar info@rotzooi-festival.nl

ROTZOOI met Katz

Naast Rotzooi Fermentatiefestival 2017 organiseren wij op 15 juni a.s. ook een speciale editie van Rotzooi, Rotzooi met Katz.

Op deze dag maak je kennis met fermentatie master himself, Sandor Ellix Katz en organiseren we om hem heen een fantastisch leuke dag in Amsterdam. Een dag waarin je volop de gelegenheid krijgt om nog meer informatie over fermenteren te verzamelen of te delen, je geniet van heerlijk eten, je woont spannende lezingen/workshops bij en er is een mini fermentatie-markt. Natuurlijk kan je jouw exemplaar van the Art of Fermentation laten signeren en schuif je tijdens het diner aan bij Sandor. Kortom, dit wordt een hele speciale dag.

Binnenkort meer informatie over het programma en de kaartverkoop. Geef aan dat je naar Rotzooi met Katz komt en mis geen enkele update over dit evenement meer.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie