Als je het over de duvel hebt…

Als je het over de duvel hebt…


2017-03-02-10-13-09

Op de dág dat ik het vorige bericht over de zwamonzekerheid online zette verschenen er puntjes in de hoek van de zak.

 1. 3
  reactie via Facebook

  Zwammen zijn wel hufters hoor, geef je ze aandacht, gebeurt er niks. Scheld je ze uit voor rotte vis en laat je ze heel de dag Franske Bauer luisteren, gaan ze ineens de blije mycelium uit lopen hangen.

  • 5
   car insurance quotes

   Hooray! This recipe isn’t low fat, but I do believe you could tweak it and use 1/2 cream and 1/2 half ‘n half. I’ve never tried it with low fat milk and don’t think it would be very good using low fat milk—I have found that the length of time in the oven can vary a bit but just cook it until a knife stuck in the center comes out clean.Thanks for stopping by!Karen

 2. 6
  Zwamzorgen | Wateetons

  […] het is lastiger dan het lijkt. Eerder deed meneer daar al verslag van waarna binnen een dag opeens de eerste grijsbepunte sprietjes uit het gat in zijn Ikea ziploc piepten. Gewoon Heel Lang Wachten leek de oplossing. Beschuit met muisjes en de schoonouders op de koffie: […]

Geef een reactie