The Great Wateetons Giveaway: kleine Jonnies worden groot.


Micro Jonnie groeide uit tot lil’ Jonnie. Op de cam, want we leven verdorie in 2017. Livestream or it didn’t happen. Maar Jonnie was nog niet uitgelild. Zijn expansiedrift kent geen grenzen. In de afgelopen weken stond in de hoek van meneers keuken een glazen pot met een camera erop gericht.

Vliegvrij ingepakt zoals alleen meneer dat kan. 24/7 de ledlichten aan (sorry aarde) en timelapsen die hap.

Inmiddels is de kleine spuit uitgegroeid tot een kombuchatiener met 18 cm lillende puisterigheid. Tijd om, met zijn rugzak, de wereld in te trekken.

Sharing is caring enzo. U krijg van meneer een stukje lil’ Jonnie toegestuurd als u uw adres alhier, via een facebookbericht, of per mail aan meneer stuurt. Om niet, want zo is meneer. (Als u in Nederland woont, er zijn grenzen aan meneers wantzoishij-ism).

Tot zover de voorraad Jonnie strekt.

(Time-lapse stats voor de freaks: 1477 frames, 1 foto per 10 minuten, maakt 14770 minuten oftewel 246.17 uur oftewel 10.26 dagen).

Geef een reactie