Genau

Genau


Wie durft nog te beweren dat je niet lekker kunt eten in Duitsland! 

Twee culinaire grootheden verenigd tot een handzaam verpakt Meisterwerk. De eenwording van het vaderland is er niks bij. Voor het bedrag waar je in een sterrenrestaurant niet eens een borrelnootje voor krijgt eet je hier langs de snelweg niet één, maar maar liefst twee platte -u leest het goed- plátte bifiworstjes. Daartussen een rijk gekleurde en gebonden tomatensaus met een kuchje curry. Deze smaakexplosie wordt omvat door een heerlijk zacht omhulsel dat als een vers gekauwd broodkorstje aan het gehemelte plakt. 

Doel voor de volgende pomp: het bifi pizzabroodje. Gelukkig mogen we nog 951 km.


  1. 5
    reactie via Facebook

    Tsja, over de Bifi ga ik niks beweren, maar lekker eten kun je overal in Duitsland. En zoals mijn familieleden aan die kant van de grens dan altijd zeggen: “bei euch hat man nicht von diese richtige Portionen.” Daar wel, daar kun je zeggen, we lunchen vandaag in de ijsshop met een “klein” vruchtenijsje. 😉

  2. 6
    Servaes Familytree

    Tsja, over de Bifi ga ik niks beweren, maar lekker eten kun je overal in Duitsland. En zoals mijn familieleden aan die kant van de grens dan altijd zeggen: “bei euch hat man nicht von diese richtige Portionen.” Daar wel, daar kun je zeggen, we lunchen vandaag in de ijsshop met een “klein” vruchtenijsje. 😉

Geef een reactie