Alle woensdagavond wateetons workshops voor 2018 staan online

Alle woensdagavond wateetons workshops voor 2018 staan online


Mensen, wat een georganiseer. Gelukkig is dat meneers sterke kant en hobby. Nee, zijn passie. De workshops voor 2018 staan nu online. Althans, de woensdagavond workshops zoals paté maken, worst maken, kop tot staart gans en fermenteren. De voldaagse Kop tot Staart komen eraan, beloofd. Dat vereist nog meer verrukkelijk planwerk (boer, locatie én slager), waar meneer nog even extra van wil genieten. Reken op deze week. Ziet u ook dat de wateetons workshops pagina in een nieuw jasje is gestoken? Net echt hè?  

 

  1. 10
    harm

    Twee reserveringen voor de workshop ‘bier maken’ gemaakt, maar inmiddels het spoor geheel bijster op de site. Help! Waar is mijn winkelwagentje om af te rekenen??

Geef een reactie