Read the signs, meneer


Dat je in drie dagen tijd denkt dat je gerold bent in de Action terwijl je je portemonnee in een schap hebt gelegd, met de achterklep open wegrijdt bij de Jumbo en daar pas kilometers later na veel toeteren en flitsen van medeweggebruikers achterkomt en over je stuur heenvliegt en op het asfalt van de Prins Hendrikkade met een gekneusde schouder en rib de fiets uit je nek probeert te vouwen… Gisteravond was de laatste workshop van het jaar en dat is misschien maar goed ook.

Fijne vakantie allemaal.

  1. 8
    reactie via Facebook

    Zo heb ik eens mijn toenmalig werkgever horen roepen, dat hij zich had voorgenomen om wat meer aandacht te schenken aan zijn gezin, nadat hij met de kerstboodschappen was weg gereden bij de AH en daarna vlug was terug gereden om zijn vrouw op te halen. 😉 Het zit kennelijk ook een beetje in de hectiek die we elkaar opdringen rond deze dagen. Doe gerust rustig aan. Kerst is maar een label dat we aan twee dagen geven. Een gewoon lekker gerooktnkippetje is Eerste Kerstdag net zo lekker als al die andere dagen. Kortom, geniet ervan met vriendin en dochter Wateetons. 😉

  2. 10
    Servaes Familytree

    Zo heb ik eens mijn toenmalig werkgever horen roepen, dat hij zich had voorgenomen om wat meer aandacht te schenken aan zijn gezin, nadat hij met de kerstboodschappen was weg gereden bij de AH en daarna vlug was terug gereden om zijn vrouw op te halen. 😉 Het zit kennelijk ook een beetje in de hectiek die we elkaar opdringen rond deze dagen. Doe gerust rustig aan. Kerst is maar een label dat we aan twee dagen geven. Een gewoon lekker gerooktnkippetje is Eerste Kerstdag net zo lekker als al die andere dagen. Kortom, geniet ervan met vriendin en dochter Wateetons. 😉

Geef een reactie