worstbijbel |

Persbericht: uitbreiding van het gezin Wateetons

Persbericht

Alfred heeft er een broertje bij. De ferrarirode stopbus van Meneer Wateetons, die wegens robuste schoonheid een permanente plek in de keuken van Wateetons keuken bezet, was al eerder verblijd met de adoptie van een zusje. 

Meneer Wateetons: “Alfred is een beest van een stopper, maar wel een beetje groot. Voor kleine testbatches is zijn volume van 5 liter niet handig. Bovendien zit er nogal wat dood volume in de bocht en moet je hem vastzetten met lijmklemmen.” Een jaar geleden besloot hij daarom er een kleine en goedkope 1 liter stopbus toe te voegen aan de Wateetons familie. “De kleine stopbus bleek een geboortedefect te hebben. De zuignap blijft alleen vast zitten op een stalen werkblad, bij elke andere ondergrond laat zij halverwege het stoppen los.” De gelauwerde auteur van de Worstbijbel zucht: “ze was natuurlijk niet voor niks voor adoptie aangeboden”. Dat is de reden dat er nu een derde stopbus is aangeschaft. De nieuwe stopbus verenigt het beste van de twee gezinsleden: een stabiel verticaal horizontaal design, een volume van 3 liter, klemmen om hem te bevestigen aan elk oppervlak, een lage aanschafprijs en een lekker stijf staande vulbuis. “We noemen hem ‘Arie’ en hij heeft de eerste paar kilo worst al gevuld. De andere twee stoppers waren eerst een beetje jaloers maar inmiddels zijn ze al helemaal gewend. We zijn een gelukkig stop-gezinnetje” lacht een ontspannen Meneer.  

Niet voor publicatie

Zowel Arie als het naamloze minderbegaafde zusje zijn aangeschaft bij Natuurlijkleven.nl voor respectievelijk €69,95 en €29,99. De worstmaker met meer geduld schaft ze bij Aliexpress aan voor één of twee tientjes minder.


0 reacties op “Persbericht: uitbreiding van het gezin Wateetons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

Hongaarse droge worst

De bekendste Hongaarse droge worsten

Worstmaker Meneer Wateetons beschrijft én proeft de beroemdste Hongaarse droge worst soorten. Van Gyulai, tot Csabai tot Téliszalámi kolbász.


nduja van de xenos

Haast je: ‘nduja is nu te koop bij de Xenos

‘Nduja. We hebben er hier ter plaatse vaker over verhaald. Het is de gedroogde smeerworst uit de krochten van de hel. Een foodhype zelfs. Hij komt uit Calabrië, Italië en is hier en daar te koop bij gespecialiseerde (online) delicatessewinkels. En sinds kort dus ook bij…. de Xenos.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
11 nov
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

28 nov
Driedaagse cursus Vlees Bereiden Meerdere dagen

08 dec
Workshop droge worst maken – op locatie 18:30 tot 23:00 uur | € 99.00

10 dec
Daglange workshop “Kop tot Staart Varken” – op locatie 12:00 tot 22:00 uur | € 179.00

14 dec
GRATIS live online workshop “vegan frikandellen maken” 20:30 tot 22:00 uur | € Gratis

21 dec
Live online workshop “paté en croûte maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

01 jan
workshop agenda 2023? 08:00 tot 17:00 uur
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend