Kinderen x worst =?

Kinderen x worst =?


 1. 4
  KundaliniArt

  Eigenlijk zou je zo”n namen net wel moeten noemen. Mensen die groenere keuzes willen maken en hier info over zoeken, gaan door dit artikel dan dat merk niet kopen. Lijkt me juist belangrijk. Ik zelf ben nu al bijna een jaar gestopt met veel verzorgingsproducten te gebruiken. In geloof meer in less is more” en ik sta er steeds meer en meer achter. Zo ben ik in januari gestopt met mijn benen in te smeren. Vreselijke periode was het wel. Je huid reageert door extreem droog te worden, te gaan jeuken en gewoon al die schilfertjes zijn ook nog eens lelijk! Maar ik heb doorgezet en nu zijn mijn benen gewoon. Niet droog! Als ik al eens een droog dagje heb nu, smeer ik ze ”s avonds in met jojobaolie. Werkt perfect. Ook met mijn gezicht heb ik dit gedaan. Geen dagcrème meer, al zeker een jaar. Ik was mijn gezicht nog wel ”s ochtends met een zeepje. En voor de rest blijf ik er af. Is mijn huid eens (zelden nog in de winter) super droog? Dan smeer ik ”s avonds jojobaolie Mijn huid is zoveel minder vettig geworden! Nu probeer ik dat nog uit te zoeken voor haar en deo. Wat de rest betreft, minder zeep is beter. Dus ik heb eigenlijk amper nog producten en dat voelt goed 🙂 het kost allemaal wat tijd, maar als je die overbrugt. Ik ga mijn kinderen later zo weinig mogelijk met zeep en lotions in aanraking laten komen. Dat weet ik nu al!

 2. 6
  Booker

  I think that what you said made a bunch of sense.
  But, think about this, what if you were to write a killer title?
  I ain’t saying your information is not solid, however suppose you added
  a post title that grabbed people’s attention? I mean Kinderen x
  worst =? | Wateetons is a little boring. You
  should peek at Yahoo’s home page and note how they write news titles to
  get viewers to click. You might add a related video or a pic or two to grab people
  excited about what you’ve written. In my opinion, it could bring your website a little bit
  more interesting.

Geef een reactie