Koken met Vuur fotoalbum

Koken met Vuur fotoalbum


Vorige week een prachtige workshop Koken met Vuur mogen geven voor de Gemeente Waterland. Gelukkig namen ze hun eigen fototoestel mee. Deze foto’s zijn gemaakt door deelneemster Ria de Boer en geplaatst met toestemming. 


Op een fijne goed bereikbare locatie zonder parkeerproblemen en parkeermeters, onder de rook van Amsterdam met zicht op Waterland. De koeien komen gezellig meekijken. We hebben onze comfortabelste kleding mee en gaan aan de slag met het bereiden van ons eigen eten. Uiteraard met hapjes en drankjes tijdens het harde werken. Ongemerkt is er teambuilding en we zijn ‘lekker’ bezig. Het vuur geeft warmte, we kruipen ongemerkt de warmte opzoekend bij elkaar, ogen prikkelen van de rook. We grillen, bakken, roken, spiezen, vullen worst, maken zoutkorst om groentes, snijden, plukken, ruiken, proeven….
Daarna samen lekker eten, we hebben echt trek! Thuis sturen onze geliefdes ons onmiddellijk de douche in, kleding wordt uitgehangen. Haren worden 2 keer gewassen, luchten van de kleding blijkt niet genoeg die moet zonder excuus de was in. De volgende dag ruikt de auto nog naar rook en buitengeur. Maar het geeft niks, we hebben genoten! Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Ook een Wateetons Workshop volgen als bedrijfsuitje of teambuilding? Dat kan. Geheel verzorgd en op maat. Alleen voor de shampoo moet je zelf zorgen.  

Morgen (!) vind trouwens de laatste open inschrijving workshop Koken met Vuur van het jaar plaats. Er zijn nog een paar plaatsen.

Geef een reactie