Over Rook, workshops |

Koken met Vuur fotoalbum

Vorige week een prachtige workshop Koken met Vuur mogen geven voor de Gemeente Waterland. Gelukkig namen ze hun eigen fototoestel mee. Deze foto’s zijn gemaakt door deelneemster Ria de Boer en geplaatst met toestemming. 


Op een fijne goed bereikbare locatie zonder parkeerproblemen en parkeermeters, onder de rook van Amsterdam met zicht op Waterland. De koeien komen gezellig meekijken. We hebben onze comfortabelste kleding mee en gaan aan de slag met het bereiden van ons eigen eten. Uiteraard met hapjes en drankjes tijdens het harde werken. Ongemerkt is er teambuilding en we zijn ‘lekker’ bezig. Het vuur geeft warmte, we kruipen ongemerkt de warmte opzoekend bij elkaar, ogen prikkelen van de rook. We grillen, bakken, roken, spiezen, vullen worst, maken zoutkorst om groentes, snijden, plukken, ruiken, proeven….
Daarna samen lekker eten, we hebben echt trek! Thuis sturen onze geliefdes ons onmiddellijk de douche in, kleding wordt uitgehangen. Haren worden 2 keer gewassen, luchten van de kleding blijkt niet genoeg die moet zonder excuus de was in. De volgende dag ruikt de auto nog naar rook en buitengeur. Maar het geeft niks, we hebben genoten! Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Ook een Wateetons Workshop volgen als bedrijfsuitje of teambuilding? Dat kan. Geheel verzorgd en op maat. Alleen voor de shampoo moet je zelf zorgen.  

Morgen (!) vind trouwens de laatste open inschrijving workshop Koken met Vuur van het jaar plaats. Er zijn nog een paar plaatsen.


0 reacties op “Koken met Vuur fotoalbum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

Smokeset voor Fernus nu beschikbaar

In het introductiefilmpje van de Fernus pizzoven dat ik ongeveer een jaar geleden maakte kondigde ik aan dat hij uitgebreid zou worden met een Smokeset, zodat je Fernus ook zou kunnen gebruiken om te roken. Nu is de Smokeset dan eindelijk beschikbaar.


Workshop bloedworst

Benieuwd naar de online workshops van Meneer Wateetons?

Foodwriter en auteur van acht kookboeken over onder andere fermenteren, worst maken , drank maken en roken, Meneer Wateetons (pseudoniem) geeft online culinaire workshops over de onderwerpen van zijn boeken.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
03 jul
Live online workshop “sambal maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

30 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

31 aug
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

09 sep
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

10 sep
Driedaagse cursus fermenteren (dinsdagen) Meerdere dagen

29 okt
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

02 dec
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp