Luistertip: smaakmakers podcast

Luistertip: smaakmakers podcast


Meneer zit nog wel eens op de fiets of in de wateetonsbus en dan luistert hij podcasts. Meestal met oortjes want vriendin Wateetons vindt zijn keuze voor een eclectische mix van wetenschap, humor, skepticisme (great website) en veel documentaires maar raar en dochter Wateetons (14) steekt bij het openen van de podcastapp subtiel een vinger achterin haar keel, zet zuchtend haar eigen koptelefoon op en gaat uit het raam kijken. Oh, en eten natuurlijk: foodlabels revealed, gastropod en recentelijk toegevoegd aan zijn lijstje: smaakmakers van radiomaker Zegert van der Linde.

Je moet van je hobby nooit je beroep maken, daarom maakte ik van mijn beroep mijn hobby. De combinatie van radio met een andere grote liefde, de keuken, leidde tot Smaakmakers, een podcast over eten.
Minimaal één keer per maand praat ik met iemand uit de wereld van eten en drinken. Dit varieert van bloggers tot producenten, van koks tot bakkers.

In eerdere afleveringen sprak Zegert onder ander met Joke Boon, Bas Robben, Edwin Klaassen en Isabel Boerdam. Afgelopen week was hij te gast bij uw aller Meneer om te praten over Over Charcuterie, op zijn kop te krijgen over zijn aankoopbeleid, en samen in een paar krat met onduidelijk borrelende fermenterende prutjes te duiken.

Geef een reactie