Over charcuterie |

Luistertip: smaakmakers podcast

Meneer zit nog wel eens op de fiets of in de wateetonsbus en dan luistert hij podcasts. Meestal met oortjes want vriendin Wateetons vindt zijn keuze voor een eclectische mix van wetenschap, humor, skepticisme (great website) en veel documentaires maar raar en dochter Wateetons (14) steekt bij het openen van de podcastapp subtiel een vinger achterin haar keel, zet zuchtend haar eigen koptelefoon op en gaat uit het raam kijken. Oh, en eten natuurlijk: foodlabels revealed, gastropod en recentelijk toegevoegd aan zijn lijstje: smaakmakers van radiomaker Zegert van der Linde.

Je moet van je hobby nooit je beroep maken, daarom maakte ik van mijn beroep mijn hobby. De combinatie van radio met een andere grote liefde, de keuken, leidde tot Smaakmakers, een podcast over eten.
Minimaal één keer per maand praat ik met iemand uit de wereld van eten en drinken. Dit varieert van bloggers tot producenten, van koks tot bakkers.

In eerdere afleveringen sprak Zegert onder ander met Joke Boon, Bas Robben, Edwin Klaassen en Isabel Boerdam. Afgelopen week was hij te gast bij uw aller Meneer om te praten over Over Charcuterie, op zijn kop te krijgen over zijn aankoopbeleid, en samen in een paar krat met onduidelijk borrelende fermenterende prutjes te duiken.


3 reacties op “Luistertip: smaakmakers podcast

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.


Misschien vind je dit ook leuk

varkensaspic

Varkensaspic recept

Een mooie varkensaspic, zeker als deze op natuurlijke wijze gemaakt is, is een kunststukje en een smaakexplosie. Check het filmpje en recept.


nduja van de xenos

Haast je: ‘nduja is nu te koop bij de Xenos

‘Nduja. We hebben er hier ter plaatse vaker over verhaald. Het is de gedroogde smeerworst uit de krochten van de hel. Een foodhype zelfs. Hij komt uit Calabrië, Italië en is hier en daar te koop bij gespecialiseerde (online) delicatessewinkels. En sinds kort dus ook bij…. de Xenos.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
02 jun
Driedaagse cursus groente bereiden Meerdere dagen

07 jun
Live online workshop “warm en koud roken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

05 jul
Live online workshop “fried chicken maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

11 sep
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

11 okt
Live online workshop “azijn maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 9.99

27 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

28 okt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend