Meneer op microtour

Meneer op microtour


Vandaag – Hemelvaart – Beemsterlant’s Varken

Vandaag is meneer de hele dag aanwezig tijdens de open dag van varkensboer Beemsterlant’s Varken – bekend van zijn Kop tot Staart workshops. Hij zal daar laten zien wat voor lekkere dingen je kunt met dit prachtige varkensvlees. Kom dus worsten proeven, of gerookt buikspek eten. Uiteraard heeft hij ook wat boeken bij zich om te signeren, en een brede schouder om je moede hoofd te rusten te leggen. Ook op de open dag: een uitsnijsessie, een grote smoker en biologische geitenproducten.

Vrijdag 7 juni – Braumarkt – signeren Over Charcuterie

Over Charcuterie – Meneer Wateetons

Volgende week vrijdag zal uw meneerste meneer te zien en aan te raken zijn bij ons aller favoriete brouw-, stook- en kaasmaakmaterialen winkel Braumarkt in Almere. Hij signeert tijdens de open dag zijn nieuwste boek Over Charcuterie en neemt verschillende dingen te proeven mee. De exacte tijd zal hij nog laten weten.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie