Ah shit

Ah shit


Meneers inmiddels bijna vierjarige plantsoendruif – die vorig jaar voor het eerst vrucht droeg – had na een onaangekondigde noch verzochte snoeibeurt door de gemeente opvallend veel last van de warmte. Meneer waterde dat het een lieve lust was, maar de blaadjes hingen allengs slapper en slapper.

Tot meneer stam eens volgende naar beneden. Ah shit.

Bye bye druif
  1. 8
    Emile Jochem

    Gemeente werkers zijn lekker bezig: Ik had naast mijn schutting een mooi bijen-lint gezaaid, op de 20 a 30 cm tussen de schutting en de gemeente bosjes. Je moet echt goed je best doen om er überhaupt tussen te komen, maar ze hebben gisteren alle plantjes (zonnebloemen van 20 cm hoog, bloeiende goudsbloemen en een heleboel andere plantjes die net lekker begonnen te groeien) kapot geschoffeld… Maar vraag niet hoe het plantsoentje langs de weg eruit ziet….. grrrrrrr

  2. 12
    Meneer Wateetons

    Dank voor al jullie medeleven. Ik heb in de tuin nog twee druiven gelukkig, maar die zijn pas een jaar oud. Ik denk niet dat de gemeente slechte zin had. Eerst snoeien en dan doorknippen is onlogisch, andersom ook trouwens. Bij de voet van de druif stonden ook een paar andere half onkruiderige struikjes met een stam van vergelijkbare dikte. Ik denk dat het een ongelukje was.

Geef een reactie