Online all the things. 25+ online wijnproeverijen getipt door Esmee

Online all the things. 25+ online wijnproeverijen getipt door Esmee


Online all the things! Meneer geeft zijn workshops tegenwoordig online. Hij volgde een kaasproeverij van Fromagerie Kef online, en online gamen, nu ja. Dat doet hij eigenlijk nauwelijks meer. Die kut 13-jarigen maken hem helemaal in, waarna hij gekrenkt zijn 0.38 K/D ratio wegdrinkt. ONLINE!

Esmee Langereis van MakeMeWine, tevens de grappigste wijnschrijfster van het binnenland, heeft meer dan 25 online wijnproeverijen op een rij gezet en beoordeeld. Virtual tastings dus (da’s Engels)- voor 2 personen, voor groepen of bedrijfsuitjes, voor beginners en gevorderden, voor de lol of om wat te leren, goedkoop of duur. Check ze allemaal hier.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie