Laden Evenementen
blog

GRATIS online workshop ‘kroketten en bitterballen maken’

Op aanvraag
Datum:
1 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Geen grap! Leer kroketten en bitterballen maken met foodwriter, auteur van acht kookboeken en snackoloog Meneer Wateetons. Helemaal gratis!

Gemist? 

De live workshop kroketten en bitterballen gemist? Balen. Maar, geen probleem. Volg de online cursus kroketten en bitterballen maken, bestaande uit 13 duidelijke korte videolessen, de powerpoint, een kennisquiz en een certificaat. Of, misschien kan de cursus op locatie gegeven worden voor jouw bedrijf, school of vriendengroep.

online cursus kroketten en bitterballen maken 

Wat ga je leren?

✅ Foodlingo om indruk mee te maken: wat is een roux, wat is een salpicon, wat is de Engelse paneermethode?
✅ Welke ingrediënten heb je nodig en hoe kom je daaraan?
✅ Alle stappen: van het maken van je roux tot het frituren.
✅ Draadjesvlees of blokjes, wat en waarom.
✅ Paneer als een Meneer. Welke paneermeel is het beste?
✅ Hoe kun je onbeperkt variëren op het basiskrokettenthema, van garnaal tot saté.

[wprevpro_usetemplate tid=”4″]

Datum en tijd

De workshop is op donderdag 1 april om 20:30, live te volgen en duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. De workshop is vervolgens terug te kijken door alle deelnemers. Ook als je hem niet live kunt volgen kun je je dus inschrijven.

De prijs en inschrijving

De workshop is helemaal gratis. Kost niks. Is tevens voor niets. Schrijf je hierboven in. Let op, er zijn slechts 300 plekken en vol is vol.

Live meedoen?

Direct live meedoen is niet zo handig, je kunt beter eerst de workshop volgen en vervolgens aan de slag.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair schrijver en auteur van acht gezaghebbende kookboeken (Handboek voor de Vinex-jager (2010), Over Worst (2011), Over Rook (2014), Over Rot (2015), Over Drank (2016) en de Worstbijbel (2018), Over Charcuterie (2019) en Over Inpakken (2020), culinair blogger sinds 2006 (wateetons.com) en columnist (oa. columnist voor Elle Eten, Nrc Next en Winelife). Hij geeft al bijna vijftien jaar humoristische, leerzame, smakelijke en gezellige culinaire workshops en masterclasses waar je daadwerkelijk wat van opsteekt. Zowel voor hobbyisten, als voor professionals als koks en koks in opleiding, als voor bedrijven. Zijn workshops worden op Facebook beoordeeld met 4.9 sterren

 

Ook online workshops geven? Probeer twee weken gratis.

Meneer Wateetons heeft zo’n beetje elke webinarsoftware geprobeerd in de afgelopen maanden en is tot de conclusie gekomen dat Webinarninja het meeste waar voor zijn geld biedt. Betaalbaar, eenvoudig te leren, veel functies, geweldige support. Gratis twee weken uitproberen kan via deze link

Datum:
1 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Reviews

“Grondig, in begrijpelijke taal, stap voor stap, duidelijk en vooral met humor – Meneer Wateetons doorgrondt het onderwerp charcuterie precies zoals we dat van hem gewend zijn. ”

Joël Broeckaert Nrc

“Het is echt een prachtig boek geworden en ik kan het echt iedereen aanbevelen die wat wil leren omtrent charcuterie. Het boek zou zeker niet misstaan op de boekenlijst van het SVO (vakschool slagers).”

Job Vrijenhoek Slagerij Vrijenhoek

“Het schimmelt, gist en rot in de keuken van Meneer Wateetons, en wij zijn er gelukkig bij. Zelden zo’n mooi rotboek gelezen.”

Jacques Hermes Dagblad van het Noorden

“Knipogend goed geschreven, een zeldzame combinatie van eersteklas informatie en pure tekstpret. ”

Onno Kleyn Volkskrant

“Over Rook is het eerste en ook het sluitende, alles vertellende, definitieve handboek voor het zelf roken van etenswaren”

Felix Wilbrink Telegraaf