Stokjes in hakselaar, een recept


Stokje

Een stokje, een tag, een kettingbrief! Wateetons.com ontving er een van Culinette.nl, de opdracht: vertel vijf dingen over jezelf die anderen nog niet weten. Nu bestaat Wateetons.com nog niet zo lang dus er zijn nog lekker veel dingen die onze lieve lezertjes nog niet weten. Here goes:

  1. Meneer en mevrouw Wateetons heten in het echt helemaal niet zo.
  2. Meneer Wateetons is ‘s lands minst succesvolle bodybuilder. Hij zou er het liefst zo uitzien als Arnold S. of Frank Z. maar hij ontbeert ten ene male het talent en het doorzettingsvermogen. Desondanks traint hij zich al jaren tegen beter weten in drie maal wekelijks in het zweet, switcht hij elke maand van low-carb naar carb-cycling, en van ‘bulken’ naar ‘cutten’. En is zijn proteine consumptie enorm. Hij ziet er al jaren hetzelfde uit.
  3. Mevrouw wateetons heeft de eerste achttien jaar van haar leven geen groenten gegeten en lustte verder ook amper wat. Ze beperkte zich vooral tot het genre ‘wit brood met vlokken’. Maar als je ouder wordt, op jezelf gaat wonen en een meneer Wateetons ontmoet die je elke dag iets nieuws voorschotelt, kan je smaak zich nog prima ontwikkelen. Hoewel ze nog steeds met een zekere argwaan in de substanties op haar bord kan prikken.
  4. Dochter Wateetons luste vroeger als baby alleen eten uit potjes. Zodra meneer of mevrouw zelf een gezond prutje in elkaar draaiden werd dit met een uitdrukking van grote walging terzijde geschoven. Het is niet meer goed gekomen.
  5. Meneer en mevrouw wateetons hebben het niet zo op kettingbrieven, stokjes en tags. Vroeger verbrak meneer Wateetons al geregeld ‘de keten’ van kettingbrieven door zijn exemplaar heel recalcitrant niet naar zes anderen door te sturen. En dan rustig wachten op dat groot onheil. Vijfentwintig jaar later is hij niet minder recalcitrant. Bovendien heeft hij de indruk dat hij hiermee minstens vijf andere loggers een plezier doet. Dus, hop: in de hakselaar dat stokje.
  1. 3
    Wat eet ons » Blog Archive » meneer Wateetons’ eetschema

    […] U weet het, naast foodlogger is meneer Wateetons ook buitengewoon ongetalenteerd bodybuilder. Tja, hij heeft het ook niet zelf verzonnen. Of wel, eigenlijk. Hoe dan ook: die twee gaan niet echt goed samen. Een bodybuilder moet veel eten, maar ’schoon’. En schoon is niet perse lekker. Veel eten trouwens ook niet perse lekker. En wel duur. Als je je eiwitten wilt halen uit kwalitief hoogstaand (en diervriendelijk) voedsel is het zelfs onbetaalbaar. Een kilo Bressekipfilet per dag, ga er maar aan staan. Lastig dus. […]

Geef een reactie