van alles |

Stokjes in hakselaar, een recept

Stokje

Een stokje, een tag, een kettingbrief! Wateetons.com ontving er een van Culinette.nl, de opdracht: vertel vijf dingen over jezelf die anderen nog niet weten. Nu bestaat Wateetons.com nog niet zo lang dus er zijn nog lekker veel dingen die onze lieve lezertjes nog niet weten. Here goes:

  1. Meneer en mevrouw Wateetons heten in het echt helemaal niet zo.
  2. Meneer Wateetons is ‘s lands minst succesvolle bodybuilder. Hij zou er het liefst zo uitzien als Arnold S. of Frank Z. maar hij ontbeert ten ene male het talent en het doorzettingsvermogen. Desondanks traint hij zich al jaren tegen beter weten in drie maal wekelijks in het zweet, switcht hij elke maand van low-carb naar carb-cycling, en van ‘bulken’ naar ‘cutten’. En is zijn proteine consumptie enorm. Hij ziet er al jaren hetzelfde uit.
  3. Mevrouw wateetons heeft de eerste achttien jaar van haar leven geen groenten gegeten en lustte verder ook amper wat. Ze beperkte zich vooral tot het genre ‘wit brood met vlokken’. Maar als je ouder wordt, op jezelf gaat wonen en een meneer Wateetons ontmoet die je elke dag iets nieuws voorschotelt, kan je smaak zich nog prima ontwikkelen. Hoewel ze nog steeds met een zekere argwaan in de substanties op haar bord kan prikken.
  4. Dochter Wateetons luste vroeger als baby alleen eten uit potjes. Zodra meneer of mevrouw zelf een gezond prutje in elkaar draaiden werd dit met een uitdrukking van grote walging terzijde geschoven. Het is niet meer goed gekomen.
  5. Meneer en mevrouw wateetons hebben het niet zo op kettingbrieven, stokjes en tags. Vroeger verbrak meneer Wateetons al geregeld ‘de keten’ van kettingbrieven door zijn exemplaar heel recalcitrant niet naar zes anderen door te sturen. En dan rustig wachten op dat groot onheil. Vijfentwintig jaar later is hij niet minder recalcitrant. Bovendien heeft hij de indruk dat hij hiermee minstens vijf andere loggers een plezier doet. Dus, hop: in de hakselaar dat stokje.

0 reacties op “Stokjes in hakselaar, een recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.


Misschien vind je dit ook leuk

nieuwe site wateetons

Nieuwe Wateetons site

In 2006 startte meneer Wateetons nietsvermoedend een culinair blogje. 15 jaar later bestaat het nog steeds, met 3000+ posts, 8 boeken, honderden workshops en één Meneer. En, een nieuw design dat beter recht doet aan de vele producten van Ome Meneer Wateetons.


Hongarije roadtrip vanlife

Dingen die ons opvielen in Hongarije

Drie weken reisden wij met een busje door Hongarije. Dit viel ons op. Van ambulance geluid tot walnoten, tot het toetjesassortiment en de super mcfreeze.

workshop-worstmaken
Workshop
agenda
29 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (vrijdagen) Meerdere dagen

30 mrt
Driedaagse cursus groente bereiden (zaterdagen) Meerdere dagen

15 apr
Driedaagse cursus fermenteren (maandagen) Meerdere dagen

16 apr
Driedaagse cursus Beter Vlees Bereiden Meerdere dagen

24 apr
Live online workshop “balkenbrij, zure zult en hoofdkaas maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

15 mei
Live online workshop “groente charcuterie maken” 20:30 tot 22:00 uur | € 11.99

16 mei
Workshop “snacks maken” – op locatie 18:30 tot 22:00 uur | € 119
Complete agenda
DROOM JIJ ER OOK VAN OM MIDDEN IN DE ZWEEDSE NATUUR EEN EDELHERT UIT TE BENEN?

Schrijf je nu in.


Wateetons wilde weekend
whatsapp