Meer dan 5% groente? Nee dank u.


Zoals al eens gepost, met groente hoeven we niet bij dochter Wateetons aan te komen, tenzij gemaskeerd door vruchtenhagel ofzo. Recent vond meneer Wateetons, bij de onvolprezen LIDL, een pak vruchtensap met daarin 5% worteltjessap. En zowaar, ze pikt het! De rest van de avond liepen we polonaise rond de eettafel. Terstond schaften we de volgende dag een of andere EKO-vruchtensap aan met een heuse 10% wortelsap. Hoe overmoedig, welk een ijdele hoop: “Sapje niet!” was de reactie en de beker ging weer vertrouwd terzijde.

Iemand bekend met een vruchtensap met 7,5% worteltjes?

  1. 2
    P

    Hahaha! Ze heeft jullie wel flink tuk he 🙂 De eerste stap naar onafhanelijkheid. Een heuse eigen smaak: “Pappa en mamma willen dat ik dit eet maar dat bepaal ik wel”. Reken maar dat die peuters zich kostelijk vermaken hiermee 🙂

    Worteltjes leer je overigens niet eten door 5% wortelsap. Sorry, maar zo wen je ze juist aan zoete rotzooi. Volgens mij moeten jullie *veel* hardnekkiger worden.

    Maar goed, de beste stuurlui staan aan wal. Ik weet het.

Geef een reactie