Hoera voor dochter Wateetons, eter van bavette en broccoli, maar niet van zelfgemaakte mayo


Sinds jaar en dag staat er in Over Wateetons: 

Over Dochter Wateetons

Dochter Wateetons is zes zeven acht negen tien elf twaalf jaar en drinkt het liefst chocomel, eet graag taartjes, chips, koekjes en patat met mayonaise. Maar geen zelfgemaakte. Gatver.

Maak daar per vandaag voor het gemak maar 13 van.

En hoewel nog altijd geen groot eter heeft het assortiment van dingen die ze lust zich in de laatste jaren zich gestaag uitgebreid tot: komkommer appel mie hamburger Pizza paprika Druiven Rijst Shoarma Patat Wortel Banaan Pasta Gehaktballetjes Pannenkoeken/ poffertjes Taugé Aardbeien Aardappels Kipburger Ijs Prei Framboos Crackers Salami Slagroom tomatensaus Sinaasappel Cornflakes Ei Hagelslag Broccoli mandarijn Zoete ontbijtgranen Gesmolten kaas Snoep bamigroenten Appelmoes Taco’s Mozzarella Chocolade rijstwafels Melk Koekjes Smeerworst Speculoos Smeerkaas Cake Gehakt Taart knakworst Jam Boter Room Suikerspin Churros Popcorn Chips Zoet broodbeleg Stroop poedersuiker kroepoek, worst, ossenhaas, varkenshaas, bavette en bolognesesaus.

Zelfgemaakte mayonaise vindt ze nog altijd vies.

 1. 10
  Marrije

  Toevallig! Die van mij heeft zo ongeveer hetzelfde ‘dieet’, alleen ruilt zij de oosterse roerbak-dingen graag in voor Hollandse stamppot.
  Ze zijn op dezelfde dag geboren; zou dat het zijn?
  Gefeliciteerd!

 2. 36
  Servaes Familytree

  Gefeliciteerd. En ja die zure mayonaise moet je willen, maar dat lukt meestal niet in het Nederlandse, terwijl ze in Belgie onze mayo niet willen. Ik voel mij gezegend dat mijn kinderen zweren bij Belgische citroen mayonaise. Die willen dus zuur. Maar dan weer niet zoetzuur. Dat is dan weer jammer. Maar junior 2 zweert al vanaf zijn derde bij zwarte olijven en sushi met gember en wasabi. Dat komt vast goed qua eten. Junior 1 daarentegen: geen rijst, geen pasta, geen komkommer… 😉

Geef een reactie