Een weinig geslaagd grapje van meneer Wateetons

Een weinig geslaagd grapje van meneer Wateetons


mislukt grapje

Meneer Wateetons ontdekte dat je als je je titel van je stukje wijzigt, nadat je hem hebt gepost deze dan twee maal in het nieuwsoverzicht Foodrank verschijnt. Het leek hem vervolgens een leuk grapje om het gehele nieuwsoverzicht te vullen met daaraan refererende teksten.

Hij had er echter niet op gerekend dat het nieuwsoverzicht van Foodrank niet elke paar minuten wordt bijgewerkt. De ware verversingssnelheid heeft hij niet weten te achterhalen, de ene keer vijf minuten, de andere keer anderhalf uur. Bovendien gebeurden er gekke dingen met de volgorde. Kortom, zijn grapje kostte uiteindelijk veel tijd en sloeg niet bepaald in als een bom.

Volgende keer beter. En nu weer bloedserieus over eten praten.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie