meneer Wateetons’ eetschema

meneer Wateetons’ eetschema


eetschema 

U weet het, naast foodlogger is meneer Wateetons ook buitengewoon ongetalenteerd bodybuilder. Tja, hij heeft het ook niet zelf verzonnen. Of wel, eigenlijk. Hoe dan ook: die twee gaan niet echt goed samen. Een bodybuilder moet veel eten, maar ‘schoon’. En schoon is niet perse lekker. Veel eten is trouwens ook niet perse lekker. Maar wel duur. Als je je eiwitten wilt halen uit kwalitief hoogstaand (en diervriendelijk) voedsel is het zelfs onbetaalbaar. Een kilo Bressekipfilet per dag, ga er maar aan staan. Lastig dus.

Maar meneer geeft niet op en trekt braaf aan zijn halters en maakt braaf zijn eetschema’s. En probeert ook nog eens lekker te blijven eten. Dit is een voorbeeld van zo’n eetschema. Voor op rustdagen. Met ‘s avonds nog wat ruimte voor frivoliteit. Een lachtertje (qua calorieen) voor de doorgewinterde krachttrainer, maar meneer Wateetons zit er al vol zat van.

 1. 2
  Meneer Wateetons

  Waarom verft iemand zijn haar? Of waarom kamt iemand zijn haar? Waarom draagt iemand kleding anders dan om warm te blijven? Waarom dragen vrouwen make-up? Het antwoord is in alle gevallen hetzelfde.

 2. 3
  P

  Ja maar, haar kammen, aankleden en make-up opdoen zijn te realiseren binnen een uur tijd. Bodybuilden klaarblijkelijk pas na een half leven. Ik zou dat toch in allerlei overwegingen meenemen.

 3. 4
  Meneer Wateetons

  Dat is wel dagelijks een uur. Elke dag weer. Ook een half leven lang.
  Mijn activiteit (niet dat ik me niet aankleed) kost me drie uur per week ongeveer. En vergeet niet: de activiteit van het sporten zelf geldt voor veel mensen als aangenaam. Voor mij eveneens. Bovendien heeft het wat bijkomende gezondheidsvoordelen. De top bereiken van iets kost een half leven, maar elk stapje daar naar toe is eveneens een belonend stapje vooruit. Niet dat ik zoiets ambieer overigens

 4. 7
  Ash

  Hmm, I use a program like that to track my calorie intake and I agree, eating ‘clean’ can be very boring.

  I have plain yoghurt 2 x a day (met lijnzaden) and then salad (with dressing or I would die) and a protein rich dinner. My goal is to gain muscle and to lose fat. I get an astonishing 1300 calories a day. No exercise at the moment because of injury which is why it’s so low.

  Eating protein rich food is expensive. On one hand you can eat organic (biologische) and then feel hungry all the time because you can only afford a tiny little bit of whatever it is.

  Or you can eat ordinary meat and then have to brainwash yourself to stop thinking about the poor animals.

  Or just eat eggs and dairy… no wonder everybody is out of shape, carbohydrate is cheap.

  (I hope you don’t mind me commenting in English – it takes too long to say what I want to say if I have to translate).

 5. 8
  rutth

  KWARK!!!!!!!!

  maak de gains van je leven en eet kwark en magere melk! Je homemade worst, cider, bier, en andere zijn dan ook echt uit den boze!!!!

  Maar desondanks, bijt in het ijzer!!!!!

Geef een reactie