geschatte leeftijd makkelijk 25

geschatte leeftijd makkelijk 25


als 1000 lichtjes stralen in mijn hart Chocladebrood

Mevrouw Wateetons mag dan op jeechteleeftijd.nl een leeftijd van 32.3 halen, in real life kan ze met gemak verkondigen dat ze vandaag 25 jaar is geworden. Veel mensen namen het meteen voor waar aan, hehehe. Een tijdje geleden maakte een bioscoopmedewerker mij en mijn vriendin ook blij door naar onze ov-jaarkaart te vragen. “Ah, wat lief van je” zeiden we toen, waarop hij hard ging blozen.

Anyway, wat gebeurde er tot nu toe nog meer voor moois op mijn verjaardag? ONTBIJT verzorgd door Meneer Wateetons. Vorig jaar kregen we een ontbijtje van een ontbijtservice, waar we een week op konden leven. Dit maal had Meneer Wateetons zelf brood gebakken met chocolade erin. Ook waren er aardbeien, gekleurde paaseieren en een minipaasstolletje. Aangekleed met ballonnen en waxinelichtjes was ik een gelukkig mens op de vroege ochtend, 25 of niet.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie