Erwtensoep van de LIDL is best ok

Erwtensoep van de LIDL is best ok


best te eten 

Het moet maar eens gezegd worden, vind ik. Erwtensoep van de LIDL is best ok. Stevig, smakelijk, goedgevuld en niet zo plakkerig als de AH meuk. En maar € 0,79. De dunne en miniscule plakjes ‘rookworst’ negeren we maar even. Die zijn in geen enkel blik, pak of zak van enige betekenis.

Dus met z’n allen: “ik ben ok, jij bent ok en de erwtensoep van de LIDL is best ok”

 1. 1
  Mevrouw Gerritsen

  Beste meneer Wateetons, wat doet het mij verdriet dat u elke keer de Lidl zo aan het ophemelen bent. Dat terwijl ik en andere bloggers ons sterk maken voor goede en pure producten. Waarom maakt u zelf geen lekkere erwtensoep?
  Terwijl u op worst en kaas gebied zo goed bezig bent! Ik hoop dat u tot inkeer komt.
  Vriendelijke groet!

 2. 2
  meneer wateetons

  lieve mevrouw gerritsen, dank voor uw wijze vermanende woorden. natuurlijk maak ik liever zelf erwtensoep dan uit een blik pak of zak te eten. daar heb ik hier ook al eens verslag van gedaan. maar niets menselijks is mij vreemd, er zijn momenten van geringe motivatie, tijd of energie. en dan komt het voor dat ik gebruik maak van een boemboe, curry of soep uit een blik. meestal met diepe afschuw. betraande berouw en selfloathing daaropvolgend. maar soms… denk ik… “he, dat viel heel niet tegen. dat had ik niet verwacht. zou de wereld daarover weten?” en dan schrijf ik daarover.
  zo, nu zelf zuurkool maken.

 3. 4
  baking soda

  Mijn in andere gevallen toch zo welopgevoede 3 zoons barsten gezamelijk uit in gezang mocht ik zulks hardop vertellen.
  Het lied met bijpassende disco gebaren? “Wir kaufen allen bei der A.L.D.I”
  Met excuses, 2 van de drie hebben nog geen Duits.

 4. 6
  Boudewijn

  Mevrouw Gerritsen, ik ben het volledig met u eens.
  Fantastische website, maar houdt op over de Lidl!
  Vreselijke supermarkt, een ieder die echt van koken houdt blijft er ver vandaan.

  • 7
   Jan Ravensteen

   Wat een onzin.De groentes bij de driebergse LIDL zijn bovengemiddeld lekker en de Baroni erwtensoep die ik nu zit te eten is beter dan menig duurder merk.Sterker,de meeste huisvrouwen kunnen het niet zo lekker maken.Even als schep er bovenop:de rookworst die ik gisteren at,ook van Baroni,stond onlangs in en rookworstentest op de 2e plaats.En wel onder de 2 euro!!!

 5. 8
  Wilma

  Wij (mijn man en ik) hebben 2 soorten erwtensoep met elkaar vergeleken.
  De ene was van Unox de andere was van Lidl.
  De uitkomst was : de Lidl erwtensoep was voor ons allebei heel wat smakelijker dan de Unox!!

Geef een reactie