WTF?


Het hoogtepunt van mijn week: de digitale aanbiedingenbrief van de LIDL. Komende week bieden ze echter een product aan waarvan ik werkelijk niet weet wat ik ermee zou moeten aanvangen. Mijn koffiemolen waag ik er in ieder geval niet aan: Koffiebonen in een chocoladelaagje. Ideeen?

 1. 2
  Meneer Wateetons

  Het is erger: PADS in de smaken ….

  Maar, eerlijk gezegd ben ik toch wel benieuwd hoe de panettone-sinaasappel-marsepijnkoffie smaakt. Sinaasappel en marsepijn, daar kan ik me wel wat bij voorstellen, maar panettonesmaak? Moeten ze eigenlijk niet zeggen: bloem-suiker-boter-conserveermiddelen-smaak

 2. 3
  kattebelletje

  Ik weet niet hoe de LIDL-versie van deze koffiebonen in een chocoladelaagje smaken, maar ik heb ze wel eens gekocht bij een sjiekere winkel in koffie en thee. Ze zijn heerlijk. Een chocolaadje met matte finish en dan daarbinnenin een knapperig koffieboontje. Verslavend.

 3. 7
  kattebelletje

  je eet het koffieboontje, maar dat is knapperig geroosterd, en erg lekker, vooral met die zachte chocola erbij. probeer maar eens zo’n zakje te kopen bij Simon Levelt of een dergelijke winkel. ik vermoed dat de LIDL-variant niet zo subtiel is…

 4. 8
  Nicoletta

  Zoals kattebelletjes zegt, ze zijn om te knabbelen en, mits van goede kwaliteit en vers – dus knapperig – ook heerlijk. Bovendien is het kauwen van koffiebonen perfect als je teveel knoflook hebt gegeten: het schijnt het indringend geurtje minder “aanwezig” te maken. 😉 Ciao!

Geef een reactie