Bling bling

Bling bling


vies bah ahhhh bling bling!

Misschien moet meneer wat vaker zijn espresso apparaat schoon maken.

  1. 2
    Joris Vechter

    Toen mijn douchekop er zo uitzag heb ik een nieuwe gekocht. maar dan nu de koffie:
    We hebben net een apparaat, had vroeger een krups-espressobar-ding met een v&d uitstraling, maar nu hebben we een demoka. best een mooi ding, maar de crema. dat kan ik niet. servings (met meegeleverde pad-houder) komen er redelijk uit, maar bij versgemalen koffie van bijvoorbeeld simon levelt lukt het me niet dr een beetje crema uit te krijgen. laatste keer was ie te grof denk ik, en deed niks, maar als ie vloeibarig fijn is, duurt het te lang en verbrandt de hele zooi. ik stamp met 15 kilo, maar wel meer ook. heb dr een halter op gezet van 15 kilo, om te testen.

    al met al, hoe doe jij het?

Geef een reactie