Nieuwe aankoop: houdbaar & heerlijk


In een ‘witte boekenmarkt’ vond meneer het boek ‘Houdbaar & Heerlijk’ van Nick Sandler en Johnny Acton (wie kent ze niet). De ondertitel luidt: “Alles over drogen, zouten, in suiker, zuur of alcohol inleggen, fermenteren, wecken en inblikken. En over het maken van worsten, salami’s, kruidenolie en -azijn.” Dan moet u natuurlijk bij meneer zijn! En het mooiste was de prijs: 5,99. Er thuis eens doorheen bladerend bleek dat het woord ‘alles’ in de ondertitel misschien een beetje overdreven is. “Een klein beetje over….” zou de lading beter gedekt hebben. Maar dat mag, voor 5,99, de pret niet drukken. Want het is wel een beetje over veel, voor weinig. Kortom, heeft u nog geen standaardwerk van Jane Grigson of Michael Ruhman in huis dan wil ik u dit goedkope startersboek zeker aanraden.

+Er zijn nog geen reacties

Laat jouw reactie achter

Geef een reactie