lightbox pe(e)rikelen

lightbox pe(e)rikelen


lightbox, doet het wel in firefox

In Internet Explorer werkt de ‘lighbox’ (u weet wel, die slicke weergave van foto’s) momenteel niet. Meneer heeft zijn eigen programmeervaardigheden schromelijk overschat. Maar ‘t is ook een beetje uw schuld. U weet toch dat u Firefox moet gebruiken? Daarin werkt het natuurlijk nog wel.

Maar meneer zou meneer niet zijn als hij niet zijn hand over zijn hart streek. Hij zal zijn best doen het ook voor internet explorer te repareren. Niet dat hij het flauwste idee heeft waar te beginnen.

  1. 1
    Karin

    Troost u meneer, met Safari werkt het geweldig!
    Kunnen we overigens binnenkort nog wat op het worstlog verwachten van meneer? Vol enthousiasme ben ik begonnen met het zelf worst en bacon maken. Maar iedere keer als ik vol verwachting de worstlog aanklik, niets!

Geef een reactie